Profil

Jeg har i mange år arbejdet med alle facetter indenfor økonomi i virksomheder. Senest har jeg fungeret som økonomichef i en mellemstor virksomhed, hvorfra jeg har en masse erfaring.

Jeg ligger stor vægt på orden og administration, der er med til at styre virksomheden, sikrer overblikket og skaber klarhed under vækst og samtidig er virksomhedens ansigt udadtil.

Ideen bag JENS B er, at stå til rådighed for virksomheder der kan bruge mine kompetencer, uden at være bundet af en fastansættelse og de forpligtelser der følger med. Fordelen ved denne arbejdsform er, at virksomhedens varierende behov kan tilpasses fuldstændigt og mit engagement i virksomheden er 100% - gang på gang.

Ingen opgave er for lille eller stor, men vi lægger dog vægt på længerevarende samarbejder, hvor effekten af de eventuelle tiltag der aftales, kan måles.

Arbejdsformen er meget fleksibel. Det kan både ske via besøg i virksomheden, men kan ligeledes tilrettelægges via fjernopkoblinger fra andre adresser og på andre tider af døgnet end lige 8.00 – 16.00. Vi tilpasser os dine behov.

Min baggrund er både teoretisk/praktisk.

Teori:
En 4-årig uddannelse som HD indenfor regnskab
En 4-årig uddannelse som cand.merc.aud. indenfor regnskab

Praksis:
1 år som leder i Forsvaret 
8 år som revisor
6 år som henholdsvis regnskabschef og økonomichef

Jeg ser frem til et godt samarbejde!